Facebook groups auto posting menggunakan jarvee 2021 | Cara filter FB Groups



Pakcik nak kongsi bagaimana nak organized facebook groups dari multiple facebook profile untuk jadi target destination untuk facebook groups campaign menggunakan Jarvee. Lepas ni korang bolehlah schedule facebook posting ke beratus-ratus group dari 2,3 profile yang berlainan tapi iklan korang tak berulang-ulang. Jadi takde lah di detect sebagai spamming.

Andai korang suka content yang macam ni, jangan lupa subscribe. bila ada orang subscribe bertambahlah sikit semangat pakcik nak mengabiskan masa untuk mengedit video berjam-jam depan komputer. ahaks~!!!

Click Here to Start Today